- Odwiedziny: 3281083
- Do końca roku: 236 dni
- Do wakacji: 43 dni
Szkoła Podstawowa im. Janusza Korczaka
-
Statystyki
MENU 3.04-5.04.2024 r.
Jadłospis od 3 do 5 kwietnia 2024 r.
Lp. |
Dzień |
Obiad |
1 |
Środa
|
Zupa z soczewicy z makaronem 300ml/200ml (soczewica ,wywar drobiowy, włoszczyzna (seler), mąka pszenna,makaron , przyprawy) Bryzol wieprzowy 100g/70g (mięso wieprzowe, jajka, mąka, przyprawy) Ziemniaki 150g/70g (masło, mleko 2% ) Surówka „colesław” 100g/70g (kapusta biała, marchew, majonez, natka pietruszki, przyprawy) Kompot wieloowocowy, woda niegazowana 200ml |
2 |
Czwartek
|
Krupnik 300ml/200ml (wywar drobiowy, kasza jęczmienna ,ziemniaki, marchewka, seler ,śmietana 18%, przyprawy) Makaron z serem 350g/200g (makaron - semolina, ser biały półtłusty) Mus truskawkowo – jogurtowy 100g/70g (truskawki, jogurt 2%) Kompot wieloowocowy, woda niegazowana 200ml |
3 |
Piątek
|
Zupa grysikowa z jarzynami 300ml/200ml (wywar drobiowy, włoszczyzna, kasza manna, przyprawy) Filet rybny – panierowany 100g/80g (filet z mintaja, jajka, bułka tarta, mąka pszenna) Ziemniaki 150g/70g (masło, mleko 2% ) Surówka z kiszonej kapusty 100g /70g (kapusta kiszona, marchewka, cebula, natka pietruszki, olej rzepakowy, przyprawy) Kompot wieloowocowy, woda niegazowana 200ml |
Produkty zaznaczone wytłuszczonym drukiem i podkreślone oznaczają składniki alergenne. |