Szkoła Podstawowa im. Janusza Korczaka

  • Statystyki

    • Odwiedziny: 3292794
    • Do końca roku: 225 dni
    • Do wakacji: 32 dni

STOŁÓWKA SZKOLNA informacja na rok szkolny 2021/2022

Zmiana sposobu zamawiania posiłków

W związku ze zmianą systemu monitorowania zamawianych i wydawanych posiłków dla uczniów, prosimy o wcześniejsze zapoznanie się z ofertą i zakupem obiadów.

Klasy  1 - 3 

Zestaw obiadowy - zupa, II danie , kompot       12 zł

II danie        10 zł

Zupa             3 zł

Klasy  4 - 8

Zestaw obiadowy - zupa, II danie , kompot       15 zł

II danie        12zł

Zupa             4 zł 

 

Wielkość porcji jest ustalana zgodnie z aktualnymi normami żywieniowymi dla danych grup wiekowych.

  1. W cenę abonamentu zlicza się wszystkie dni w danym miesiącu w których odbywają się zajęcia. Np. we wrześniu będzie 21 dni (od 02.09 – 30.09).
  2. Informujemy że opłaty za abonamenty  lub jednorazowe obiady należy dokonać z góry .
  3. Po wykupieniu abonamentu uczeń zostanie wyposażony w czip (brelok ze smyczką) który umożliwi  wydanie posiłku.

Przy zakupie będzie pobrana kaucja zwrotna za czip – 5 zł.

  1. Od dnia 30 sierpnia  można opłacać abonamenty,  osobiście w stołówce szkolnej w godzinach  pracy stołówki ( 7.00 – 15 .00) lub przelewem . Przed realizacją przelewu należy wcześniej zdeklarować telefonicznie  ( może być SMS)  zamówienie posiłku.  W tytule przelewu należy podać – imię, nazwisko, klasa oraz zdeklarowane posiłki dla dziecka.   Potwierdzenie wpłaty (paragon lub faktura), można odebrać w stołówce.
  2. Nieobecności należy zgłaszać telefonicznie (może być SMS 600 271 596), jeżeli jest to możliwe w dniu wcześniejszym lub w dany dniu do godz. 9.00.   Tylko zgłoszone nieobecności będą rozliczone w następnym abonamencie.
  3. Nie wykorzystany obiad przez ucznia można odebrać w danym dniu .
  4.  Obiady można również zamówić na dany dzień lub wybrane dni tygodnia lub miesiąca.

Zamówienia na dany dzień prosimy składać najpóźniej do godz.9.00.

  1. Jadłospisy tygodniowe będą zamieszczane na stronie internetowej szkoły w zakładce „stołówka”.
  2. Szczegółowe informacje dotyczące alergenów i składników potraw dostępne są w stołówce szkolnej.

Nr. konta do wpłat:

Pekao  20 1240 5080 1111 0010 3061 4344

Tel. 600 271 596

 

FHU SMACZEK Rajczyk Krzysztof

Węgrzce Wielkie 395

32-002 Węgrzce Wielkie

 

e-mail   -  kucharz1971@o2.pl